WINTER

Vanochtend 2 december 2017 is het koud, heel koud!! Het is ineens echt winter. Gelukkig heb ik gister een nieuw warm loopjasje gekocht want het is maar 1 graadbuiten en de gevoelstemperatuur geeft -4 aan. Het regent niet en het is zo goed als windstil dus ik mag niet klagen. Wel besluit ik om de training aan te passen want om met deze temperatuur te veel stil te staan zie ik niet zitten. Ik weet dat er vandaag helaas maar 2 lopers komen, maar zij hebben wel hetzelfde niveau dus dat komt goed uit.

WARM BLIJVEN

Als ik aankom bij de verzamelplaats aan de Sophiaweg loopt Bianca al heen en weer. Al snel komt Michel aangelopen dus we kunnen gelijk van start. Ik geef aan dat we richting de waterleidingduinen lopen en dat we een doorlopend programma hebben zodat we lekker warm blijven. Al lopende naar de duinen doen we wat kleine loopscholingsvormen, even stilgestaan om alle ledematen los te maken en daarna een duurloop met aan het eind 5’, 4’, 3’, 2’, en 1’ minuut versnellen met steeds 2’ dribbelen tussendoor. De duinen zijn door de kou prachtig wit.

MOOI ZANDVOORT

Kirs10Running - waterleidingduinen

Op de herten en 2 fotograferende natuurliefhebbers na is het doodstil. Wat is het toch een feestje om hier te mogen lopen. Wat wonen we hier toch mooi. Zo dicht bij huis hebben we strand, zee en duinen. Heerlijk om op deze morgen zo te mogen genieten met lopers die er ook blij van worden. Vanuit de duinen terug gelopen naar de Sophiaweg waar we op verzoek van Michel nog even wat burpees, planken, squats en oefening voor de welbekende zwabber kipfiletjes (triceps) deden.

Heerlijk om het weekend zo te starten.

Wil jij ook leren hardlopen of wil je je conditie verbeteren? Meld je dan aan via de website voor een proefles, of KLIK HIER